Ozmotikus pumpa technológia a megbízhatóbb hatóanyag-felszabadítás érdekében

Ez az innovatív gyógyszerforma biztosítja a hatóanyag koncentrációjának kis mértékű ingadozását a szervezetben, ami jelentősen javítja a kezelés eredményességét.

Az ozmózis természetes jelenség

Az ozmotikus pumpa az ozmózis nevű természetes folyamatot használja, amely elengedhetetlen a szervezet sejtműködéséhez. Az ozmózis szó a görög nyomás szóból származik, és egy oldószer irányított átjutását jelenti egy félig áteresztő membránon keresztül. Ez a membrán az oldószer számára áteresztő, de a benne oldott anyagok számára nem. Az oldószer a membránon keresztül jut át az alacsonyabb koncentrációjú területről a magasabb koncentrációjú területre.

Az ozmózis egy tablettában is működik

Az ozmotikusan aktív segédanyag, pl. nátrium-klorid, ozmózist indít el, amelynek hatására a víz a tablettába jut. Ez aktiválja a tablettában lévő egyéb segédanyagokat, amelyek a vízzel érintkezve megduzzadnak. A tabletta belsejében megnő a nyomás, és a hatóanyagot a környezetbe nyomja.

Osmoza

Az ozmotikusan szabályozott hatóanyag-leadású tabletta magja kétrétegű, és félig áteresztő membránnal ellátott bevonat veszi körül. A tabletta tetején lévő két nyílás, amelyeken keresztül a hatóanyag a megnövekedett nyomás hatására felszabadul, döntő fontosságú a hatás szempontjából.

AZ INNOVATÍV GYÓGYSZERFORMA

lehetővé teszi, hogy a gyógyszert csak naponta egyszer kelljen bevenni.

A mag összenyomása után a tablettát félig áteresztő membránnal bevonják, majd lézerrel kifúrják, és 1 mm-nél kisebb átmérőjű lyukakat készítenek. Ez biztosítja a hatóanyag pontos és reprodukálható felszabadulását.

Slideshow slide 1

Ozmotikusan szabályozott hatóanyag-leadású tabletták

0:19

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA

A legmodernebb technológiával biztosítjuk gyógyszereink magas minőségét, biztonságosságát és hatékonyságát.

TOVÁBB

MINŐSÉG

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, mivel ez minden tevékenységünk alapvető részét képezi.

TOVÁBB

TERMÉKEK

Biztonságos és hatékony kezelést biztosítunk kiváló minőségű termékekkel.

TOVÁBB