Kutatás és fejlesztés

A kutatás-fejlesztési folyamatok átfogó és összetett technológiai, analitikai, preklinikai és klinikai vizsgálatokat és eljárásokat foglalnak magukban az új terápiás területek innovatív gyógyszerformáinak előállítása érdekében.

Z54SI-zaposlitev-podrocje-dela-razvoj-in-raziskave-Krka-razvoj-in-raziskave-zdravil-c1640x920-M21

GYÓGYSZERÉSZETI KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

A gyógyszerfejlesztő részleg gyógyszerészei és vegyészei új gyógyszerformákat fejlesztenek ki generikus vényköteles gyógyszerek, vény nélkül kapható termékek, állategészségügyi termékek és étrend-kiegészítők számára.

Competition among generic pharmaceutical companies is fierce, which is why we need to make our products stand out. This can be achieved if a product or process has a distinct patented feature resulting from in-house development.A generikus gyógyszergyártók között éles a verseny, ezért termékeinket kiemelkedővé kell tennünk. Ez akkor érhető el, ha egy termék vagy eljárás saját fejlesztéssel létrehozott, szabadalmaztatott, megkülönböztetett tulajdonsággal rendelkezik.

Leggyakrabban azonnali, késleltetett vagy módosított hatóanyag-leadású szilárd gyógyszerformákat fejlesztünk tabletták, filmtabletta és pellettel, porral vagy granulátummal töltött kapszulák formájában. Kisebb léptékben folyékony és félfolyékony gyógyszerformákat fejlesztünk.

Az analitikai fejlesztéssel foglalkozó kutatók új termékek tervezésében és fejlesztésében vesznek részt, és a különböző analitikai technikák eredményei alapján javítják a meglévő termékeket. A kutató fő feladata új analitikai módszerek és eljárások kidolgozása, új analitikai technikák bevezetése, valamint a késztermékek és a beérkező gyógyszerhatóanyagok minőségi kritériumainak meghatározása.

A farmakokinetikai és preklinikai kutatási részleg a Krka gyógyszereit teszteli, biztosítva azok minőségét, biztonságosságát és hatékonyságát.

API KUTATÁS-FEJLESZTÉS

Az API K+F részleg kidolgozza a hatóanyagok előállításának szintézisét és technológiai eljárásait, valamint a laboratóriumból a kísérleti méretekbe történő átvitelt. Ezekkel az eljárásokkal párhuzamosan analitikai módszereket fejlesztünk ki és készítjük el az API darabjait, hogy az API-t be lehessen építeni a késztermékbe.

Szakmai támogatást nyújtunk más szervezeti egységek munkatársainak, akiknek kémiai magyarázatra van szükségük a kémiai mechanizmusokkal, a bomlástermékek kialakulásával és az anyagok stabilitásával kapcsolatban. A fent említett folyamatokhoz műszaki támogatást is nyújtunk.

TÖBB MINT 800 KUTATÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK EREDMÉNYE:

• szabadalmi oltalom alatt álló innovációk,
• egyedi kombinált gyógyszerek,
• modern gyógyszerformulák,
• egyedi erősségek.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

MIÉRT ÉRDEMES A KRKÁNÁL DOLGOZNI?

Egymás mellett állunk, hogy olyan környezetet teremtsünk, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és az élethosszig tartó tanulásra épül.

Tovább

MINŐSÉG

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, mivel ez minden tevékenységünk alapvető részét képezi.

Tovább