Tisztában vagyunk társadalmi és gazdasági hatásainkkal, valamint a társadalmi környezet működésünkre gyakorolt ​​hosszú távú hatásával.

A kutatásba és fejlesztésbe való folyamatos invesztálással a megfizethető, jó minőségű, biztonságos és hatékony innovatív generikus gyógyszerekhez biztosítjuk világszerte a betegek hozzáférését, ami társadalmi felelősségvállalásunk egyik sarokköve.

Felelősséggel bánunk minden érdekelt féllel, elősegítve a jó kapcsolatokat, ösztönözve az esélyegyenlőség és a szexuális/vallási/faji sokszínűség által vezérelt politikát. Egészséges és vonzó munkakörnyezetet tartunk fenn, méltányos fizetéssel és az emberi jogok tiszteletben tartásával.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tágabb társadalmi környezet részei vagyunk; az úgynevezett “szociális működési engedélyért” cserébe gondoskodunk arról, hogy pozitív hatást gyakoroljunk azon társadalmi közösség fejlődésére, amelyben működünk.

A lényegességi értékelés során három kulcsfontosságú területet azonosítottunk: termékminőség és betegbiztonság, a tehetségek bevonzása és megtartása, valamint a hozzáférhető egészségügyi ellátás.

Termékminőség és betegbiztonság

Termékminőség és betegbiztonság


Termékeink és szolgáltatásaink a világ minden részén ismertek a magas színvonalukról. A betegek, orvosok, gyógyszerészek és szabályozó szervek pozitív visszajelzései a legfontosabbak számunkra.

TOVÁBB
A tehetségek bevonzása és megtartása

A tehetségek bevonzása és megtartása


A Krkánál a tudás érték. A Krka munkatársai dinamikus és fejlődésorientált környezetet alkotnak, amelyben a fiatalok értékes tapasztalatokat és készségeket szerezhetnek. Felismerjük a tehetséges egyéniségeket, köréjük építjük a jövőnket,  segítünk nekik vezető szakemberekké fejlődni.

TOVÁBB
Hozzáférhető egészségügyi ellátás

Hozzáférhető egészségügyi ellátás


A vezető generikus gyártók egyikeként teljesítjük célunkat: korunk leggyakoribb betegségeire kiváló minőségű, korszerű és megfizethető generikus gyógyszerek előállítását. Naponta több mint 50 millió beteg használja a Krka gyógyszereit a világ minden táján.

TOVÁBB
Vállalati szociális felelősségvállalás

Vállalati szociális felelősségvállalás


Hiszünk a tudásban, a kemény munkában és az együttműködésben, ezért ösztönözzük a fiatalok fejlődését, számos klubot, egyesületet és intézményt támogatunk.

TOVÁBB

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

KRKA CSOPORT

A hosszútávú, fenntartható fejlődés és a helyi közösséggel való bizalomépítés elve vezérel bennünket.

TOVÁBB

TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA

A Krka gyógyszereibe vetett bizalom a fejlesztő laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik.

TOVÁBB

SZÁMÍT AZ EGÉSZSÉG

Szakértői tanácsaink célja az egészséges életmód fontosságának népszerűsítése és tudatosítása.

TOVÁBB