A siker kulcsa a saját munkatársainkba való befektetésben rejlik. Tisztában vagyunk azzal, hogy még a legfejlettebb technológia is csak technológia, ha nem használják lelkes és kreatív emberek.

A Krka munkatársai dinamikus és fejlődésorientált környezetet alkotnak, amelyben a fiatalok értékes tapasztalatokat és készségeket szerezhetnek. Felismerjük a tehetséges egyéniségeket, köréjük építjük a jövőnket, és segítünk nekik vezető szakemberekké válni.

A tudás számunkra érték
500,000+
képzési órák évente
500+
munkavállaló felsőfokú végzettség megszerzése mellett dolgoznak
200+
rendelkezik PHD-val

EGY MULTINACIONÁLIS VÁLLALAT KULTÚRÁJÁNAK KIALAKÍTÁSA

Mednarodna-prisotnost_c1800x1050

A generikus termékek vezető gyártói közé tartozunk a világon. Közel 70 év alatt olyan csoporttá nőttük ki magunkat, amely a szlovéniai anyavállalat mellett több mint 45 országban számos leányvállalatot és képviseleti céget foglal magában. Együttesen a kölcsönös bizalom, a tisztelet, az együttműködés és a csapatmunka, az élethosszig tartó tanulás, valamint a felelős és hatékony munkavégzés kultúráját támogatjuk. Termékeinket több mint 70 országban értékesítjük. A Krka gyógyszereket naponta több mint 50 millió ember kezelésére használják.

MUNKATÁRSAK FEJLESZTÉSE

Razvijamo-kadre_c1800x1050

Munkatársaink különböző területeken fejleszthetik készségeiket – vezetés, személyiségfejlesztés, minőség, idegen nyelvek, stb.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a tehetségek felismerésére – szisztematikusan tervezzük a munkatársak fejlődését mind a választott szakmai területen, mind pedig a vezetői potenciáljuk tekintetében. A nagy potenciállal rendelkező munkatársakat kihívást jelentő projektekkel bízzuk meg, és bevonjuk őket a Krka belső képzési programjaiba, például a Krka Nemzetközi Vezetői Iskolába, a szakmai és projektcsapatok képzési programjaiba és a marketingvezetők számára szervezett különböző akadémiákba. A programokat coaching és akciótanulás egészíti ki, amelyek még inkább hozzájárulnak a vezetők és alkalmazottak fejlődéséhez.

A Krka saját nemzetközi mentorálási folyamatot dolgozott ki, amely a karrierjük különböző szakaszaiban lévő munkatársakat is bevonja.

FOLYAMATOSAN JAVÍTJUK SZERVEZETI LÉGKÖRÜNKET

Izboljsujemo-klimo_c1800x1050

Elősegítjük annak tudatosítását, hogy a munkavállalók szerepet játszanak a munkakörnyezet és a szervezeti légkör alakításában, és ezáltal hozzájárulnak az üzleti eredményekhez.

A Krka és leányvállalatai minden alkalmazottja elkötelezett az etikai elvek, a helyes üzleti gyakorlat és a Krka etikai kódexében meghatározott normák iránt. Biztosítjuk, hogy minden beszállító és egyéb üzleti partner, valamint leányvállalataink partnerei ismerjék ezeket a normákat, és teljes mértékben betartsák azokat, amikor a Krkával üzletet kötnek.

Rendszeresen felmérjük a vállalat szervezeti légkörét, hogy megtudjuk, hogyan érzik magukat a dolgozóink a munkájukkal kapcsolatban. Az eredmények elemzései hasznosak a fejlesztések előkészítéséhez, amelyek hozzájárulnak a hatékony és kreatív környezethez.

WE VALUE AND AWARD THE CONTRIBUTION OF EMPLOYEES

A KZ 3_c1800x1050

We value and award the contribution of those employees that excel with their results, cooperation and innovation, and demonstrate exemplary work ethics.

We recognise and award the best employees and the managers at the level of each organisational unit and the Krka Group as a whole, the best employees according to their function in the sales-and-marketing network and the best employees in the field of regulatory affairs. Krka has been conferring length-of-service awards and special recognition awards to its most loyal employees for decades.

WE USE STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGY TO DEVELOP AND MANUFACTURE OUR PRODUCTS

Vrhunska-tehnologija_c1640x920

The trust in Krka medicines begins in our development laboratories and production facilities.

Our vertically integrated business model allows us to use extensive know-how, creativity and innovation in all areas of our operations, providing us with in-depth knowledge of our products and their quality control.

We analyse industry developments, develop and exchange the know-how on APIs, pharmaceutical forms and modern analytical methods, invest in state-of-the-art equipment, use advanced technology, manufacture products in modern production facilities, carefully plan our research activities, and follow a well-designed registration strategy.

WE MANUFACTURE HIGH-QUALITY, SAFE AND EFFECTIVE PHARMACEUTICAL PRODUCTS

Kakovost-H1_c1640x920

Our products and services are recognised for their high quality standards in all parts of the world.

Positive responses from patients, physicians, pharmacists and regulatory bodies are something we value the most.

We recognise the importance of quality, which is why we monitor it throughout the entire life cycle of a product; we make sure quality is a part of all R&D phases right up to the moment a product undergoes final control before being shipped to the market.

WE ARE A SOCIALLY RESPONSIBLE COMPANY

TR10SI-trajnostni-razvoj-druzbena-odgovornost-main-Krka-dobrodelnost-prostovoljstvo-D-c2700x1300

We are aware that for achieving good business results it is also important to enable the people and inhabitants in the countries in which Krka operates a better quality of life. As a socially responsible company we avail of many different avenues in the pursuit of our mission – Living a healthy life. We support projects related to health and the quality of life by allocating sponsorships and donations. We build partnerships through sports, culture, healthcare, science, education, and humanitarian actions and by contributing to the protection of the natural environment in line with the set criteria.

We provide suitable job posts for the handicapped, try to reduce the duration of sick leaves, and provide counselling and assistance to employees with health issues.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

MUNKATERÜLETEK

A Krka-nál különböző szakértőket alkalmazunk. Legyen Ön is tagja elkötelezett csapatunknak.

TOVÁBB

CSATLAKOZZON HOZZÁNK

Nyitott pozíciónk

TOVÁBB

FENNTARTHATÓSÁG

Csak akkor tekinthetjük magunkat sikeresnek, ha sikerünk pozitív hatással van a környezetre és a közösségre is.

TOVÁBB