Értékesítés

Az értékesítés a vállalat és a csoport egyik legfontosabb területe. A marketingben dolgozó egészségügyi képviselők a Krka-termékek iránti keresletet ösztönzik a különböző piacokon, míg az értékesítésben dolgozók biztosítják az értékesítési célok elérését.

Z46SI-zaposlitev-podrocje-dela-prodaja-Krka-prodaja-c1640x920-M21

Gondoskodunk a termékek forgalmazásáról és a piaci kereslet alapján biztosítjuk az optimális értékesítési teljesítményt. Fogadjuk és feldolgozzuk a megrendeléseket, szétosztjuk a termékeket, találkozunk az ügyfelekkel, üzleteket és szerződéseket kötünk, és biztosítjuk, hogy a vállalatnak soha ne fogyjanak ki az értékesítésre szánt termékek. Felügyeljük a teljes értékesítési folyamatot, és figyelemmel kísérjük az ügyfelek kifizetéseit és hátralékait. Szlovéniában a feladataink másik része az egészségügyi szakemberekkel való kapcsolattartás.

TÖBB MINT 100 MILLIÓ EMBER SZEDI NAPONTA A KRKA GYÓGYSZEREIT.

A generikus termékek vezető gyártói közé tartozunk a világon. Közel 70 év alatt olyan csoporttá nőttük ki magunkat, amely a szlovéniai anyavállalat mellett több mint 45 országban számos leányvállalatot és képviseleti céget foglal magában. Termékeinket több mint 70 országban értékesítjük.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

MIÉRT ÉRDEMES A KRKÁNÁL DOLGOZNI?

Törekszünk rá, hogy olyan környezetet teremtsünk, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és az élethosszig tartó tanulásra épül.

TOVÁBB

CSATLAKOZZON HOZZÁNK!

Aktuális álláslehetőségek

TOVÁBB

NEMZETKÖZI JELENLÉT

Termékeink világszerte elérhetők.

TOVÁBB