Törzskönyvezés és farmakovigilancia

Kiegészítjük kulcsfontosságú termékcsoportjainkat, az új, és továbbfejlesztett termékek törzskönyvezésével felgyorsítjuk a belépést az új terápiás területekre.

Z38SI-zaposlitev-podrocje-dela-novi-izdelki-Krka-zaposlitev-novi-izdelki-c1640x920-M21

Az Új termékek osztályon új termékeket vezetünk be, és kezeljük a piacon már elérhető termékeket. Felügyeljük a projekteket az ötlettől a fejlesztési fázisokon keresztül a forgalomba hozatali engedélyezésig és a piaci bevezetésig, biztosítva a termékek versenyképességét és biztonságát a piacon.

Az orvosi kutatás és farmakovigilancia az emberi és állatgyógyászati gyógyszerek klinikai alkalmazásával foglalkozik. Új termékfejlesztési koncepciókat dolgozunk ki, értékeljük a termékek klinikai hatékonyságát és biztonságosságát, klinikai vizsgálatokat tervezünk és végzünk, elkészítjük a termék hatékonysági és biztonságossági regisztrációs dokumentációját, értékeljük a mellékhatásokat, és olyan tevékenységeket tervezünk, amelyek biztosítják a gyógyszerek biztonságos használatát a teljes életciklusuk alatt – a koncepciótól az új termékfejlesztésig és a termék piaci bevezetése alatt.

A szabályozási ügyek területén az egyes piacok követelményeihez igazodó törzskönyvezési dokumentációkat készítünk, a termékek forgalomba hozatali engedélyeit az összes piacon a teljes életciklusuk alatt megszerezzük és fenntartjuk, törzskönyvezési stratégiákat készítünk az új termékek forgalomba hozatali engedélyeinek, megújításainak és módosításainak benyújtásához, és irányítjuk a törzskönyvezési folyamatot. Munkánk során az egyes országok szabályozó hatóságaival való kommunikáció és az összes piacon bekövetkező szabályozási változások nyomon követése kulcsfontosságú a törzskönyvezéseknek az elvárt határidőn belüli megszerzéséhez és fenntartásához.

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A FOLYAMATOS FEJLŐDÉS IRÁNT

Több mint 170 fejlesztési projekt foglalkozik új termékekkel.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

MIÉRT ÉRDEMES A KRKÁNÁL DOLGOZNI?

Törekszünk rá, hogy olyan környezetet teremtsünk, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és az élethosszig tartó tanulásra épül.

Tovább

CSATLAKOZZON HOZZÁNK

Jelenlegi álláslehetőségek

Tovább

TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA

A Krka gyógyszereibe vetett bizalom a fejlesztő laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik.

Tovább