Slideshow slide

A KRKA Magyarországon

A Krka 1992-ben, kereskedelmi képviseletként lépett be a magyar piacra, majd 2006 júniusa óta leányvállalatként, KRKA Magyarország Kereskedelmi Kft. néven van jelen.

Küldetésünk, hogy hozzásegítsük az embereket az egészséges élethez. Magas minőségű, megfizethető vényköteles gyógyszerek, vény nélkül kapható gyógyszerek és állategészségügyi termékek széles választékát kínáljuk, amelyek hozzájárulnak a jobb életminőséghez.

20+ milliárd
Forint értékű termék
értékesítve 2023-ban
23+
éve
a magyar piacon
140+
munkatárs
Magyarországon

A KRKA, d.d., Novo mesto, szlovén gyógyszergyár, Európa és a világ legjelentősebb generikus gyártóinak egyike. Több mint 70 éves gyógyszergyártói múlttal és tapasztalattal rendelkezik, készítményeit 70 országban forgalmazzák világszerte.

28 országban található leányvállalata, további 19 országban pedig képviselete. Legjelentősebb piacai Kelet-Európában Oroszország és Ukrajna, Közép-Európa, valamint Nyugat-Európa.

A Krka készítményeit a magyarországi gyógyszerpiacra 1985-ben vezette be, kezdetekben a kardiológiai, majd szteroid, antibiotikum és vírusellenes szereket forgalmazta.

A cég a magyar piacra először 1992-ben kereskedelmi képviseletként lépett be, majd 2006 júniusa óta leányvállalatként, KRKA Magyarország Kereskedelmi Kft. néven van jelen.

2004-ben kezdtük gyógyszerpalettánkat jelentősen bővíteni kardiológiai, 2005-től központi idegrendszerre ható, később pedig gasztroenterológiai és egyéb készítményekkel.

Jelenlegi forgalmunk 89 százalékát a vényköteles, 9 százalékát a vény nélküli gyógyszerek, míg további 2 százalékát az állatgyógyászati készítmények alkotják. Legnagyobb forgalmú gyógyszereink a vérnyomáscsökkentők, koleszterinszint csökkentők, proton-pumpa gátlók (gyomorsavcsökkentők) és antidepresszánsok. A vény nélkül kapható gyógyszerek közül a gyomorsavcsökkentőink, allergiaellenes készítményeink; az állatgyógyászati készítményeink közül pedig az antibiotikumok a legjelentősebbek.

Magas minőségű, kedvező árú generikumokat forgalmazunk. Generikus gyógyszereink egyenértékűségét az eredeti, innovatív készítményekhez képest, bioekvivalencia és klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Célunk, hogy egy-egy adott hatástani területen mind hatóanyag, mind kiszerelési forma tekintetében minél szélesebb választékot nyújthassunk a szakemberek számára, lehetővé téve ezáltal a betegek egyéni igényeinek minél jobb kiszolgálását.

A vényköteles gyógyszerek az értékesítés több mint 85%-át teszik ki.

      Vényköteles gyógyszerek,88.8
Vény nélkül kapható termékek,9.8
Állategészségügyi termékek,1.5
    

A vényköteles gyógyszerek az értékesítés több mint 85%-át teszik ki.

TERÁPIÁS TERÜLETEK

TERÁPIÁS TERÜLETEK


A szív- és érrendszeri, légzőszervi, gyomor-bélrendszeri, központi idegrendszeri és húgyúti betegségek kezelésére szolgáló gyógyszerekkel járulunk hozzá a jobb életminőséghez.

Tovább
MINŐSÉG

MINŐSÉG


Az általunk kínált termékek és szolgáltatások a betegek, az orvosok, a gyógyszerészek és a szabályozó szervek körében is ismertek magas színvonalukról.

Tovább
EGY ELKÖTELEZETT CSAPAT RÉSZÉVÉ VÁLHATSZ

EGY ELKÖTELEZETT CSAPAT RÉSZÉVÉ VÁLHATSZ


Több mint 100 munkatársunk számára biztosítjuk az optimális feltételeket a fejlődéshez. Gyorsan felismerjük a bennük rejlő lehetőségeket, ösztönözzük kreativitásukat és értékeljük a munkájuk iránti elkötelezettségüket.

Tovább

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

FENNTARTHATÓSÁG

Csak akkor tekinthetjük magunkat sikeresnek, ha sikerünk pozitív hatással van a környezetre és a közösségre is.

Tovább

TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA

A Krka gyógyszereibe vetett bizalom a fejlesztő laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik.

Tovább

TERMÉKEK

Biztonságos és hatékony kezelést biztosítunk kiváló minőségű termékekkel.

Tovább