Analitikai technikák és kutatások

A fejlesztés során analitikai kutatásokat és értékeléseket végzünk annak érdekében, hogy termékeink a legmagasabb minőségi szabványokat tükrözzék. Ugyanezeket a minőségi szabványokat alkalmazzuk a teljes fejlesztési folyamat során, az alapanyagoktól a késztermékekig.

A saját innovációinkból és tudásunkból származó analitikai módszerek állnak az hatóanyagok és késztermékek fejlesztésének és későbbi életciklusának középpontjában. Segítségükkel a fejlesztés és a minőségellenőrzés szempontjából kritikus információkhoz juthatunk. Ezeket használjuk az alapanyagok az ömlesztett, az intermedier és a késztermékek minőségének biztosítására a K+F és a gyártás minden fázisában, valamint a minőség bizonyítására, amikor egy termék forgalomba kerül.

Folyamatosan fejlesztjük analitikai ismereteinket, és különböző új vizsgálati technikákat és módszereket vezetünk be, amelynek szerves részét képezi az intézetekkel, egyetemekkel és szakosodott vállalatokkal való együttműködés.

A modern analitikai technikák segítségével a legfejlettebb, hozzáadott értékkel rendelkező generikus termékeket fejlesztjük ki, és ezekkel a termékekkel lépünk piacra első generikus gyártóként. Számos minőségi paraméterben az eredeti gyártó termékeivel összehasonlítható, sőt gyakran azokat felülmúló termékeket állítunk elő.

Analizne tehnike in raziskave

A legkorszerűbb analitikai technikák

Korszerű berendezéseink lehetővé teszik számunkra, hogy fejlett analitikai technikákat alkalmazzunk, amelyek a legigényesebb fejlesztési projekteket is támogatják. Meg tudjuk határozni és értékelni a termékeink biztonságosságát, minőségét és hatékonyságát meghatározó kulcsfontosságú paramétereket.

A hatóanyag kioldódásának in vitro értékelésével biztosítjuk a megfelelő in vivo felszabadulást és a gyógyszerkészítmények optimális hatását. A mikroszkópos és spektroszkópos elemzések nanométeres szinten betekintést engednek a gyártott gyógyszer magjába, lehetővé téve számunkra, hogy megfigyeljük a termékeinket alkotó egyes építőelemeket. A legfejlettebb kromatográfiás technikák alkalmazásával a nagyságrendek teljes spektrumát le tudjuk fedni, a hatóanyag-tartalom meghatározásától a szennyeződések és nyomok kimutatásáig egy részecske per milliárd részecske szintjén szintjén. A biológiai anyagokban lévő aktív hatóanyag-koncentrációkat a legmodernebb bioanalitikai laboratóriumban értékeljük.

A legszigorúbb biztonsági határértékeket tartjuk fenn annak érdekében, hogy hatóanyagaink és késztermékeink a legnagyobb tisztaságúak legyenek. Követjük a nemzetközi irányelveket, és felhasználjuk szakértőink tudását, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Figyelembe véve a gyógyszerfejlesztés etikai szempontjait, in silico és in vitro elemzéseket végzünk, így ennek során elkerüljük az állatkísérleteket (in vivo toxikológiai vizsgálatok).

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

BEFEKTETŐK

Ez egy egyablakos információforrás a Krka részvényekről és osztalékokról, valamint válaszok a gyakran feltett kérdésekre.

TOVÁBB

RóLUNK

Folyamatosan erősítjük a világ egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként elfoglalt pozíciónkat.

TOVÁBB

FOGLALKOZTATÁS

Támogatjuk, hogy olyan környezetet alakítsunk ki, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre, az élethosszig tartó tanulásra és a munkánkkal kapcsolatos felelősségteljes hozzáállásra épül.

TOVÁBB