A Krka-csoport stratégiai ESG-irányítása kulcsfontosságú a fenntarthatósági hatások, kockázatok és lehetőségek felismerése, valamint hatékony kezelése szempontjából. Elkötelezettek vagyunk a magas etikai és integritási normák mellett. A mindenki számára egyenlő esélyek, a jogi normák tiszteletben tartása, valamint az emberekhez és a tágabb társadalmi közösséghez való etikus hozzáállás jelentik munkánk alapjait.

Fenntartható termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, és azokat az etikus üzleti és marketinggyakorlatok teljes körű betartásával forgalmazzuk.

A lényegességi értékelés során két kulcsfontosságú fenntarthatósági területet ismertünk fel: a jó vezetési és irányítási gyakorlatokat, valamint az integritást és átláthatóságot.

Jó vezetési és irányítási gyakorlatok

Jó vezetési és irányítási gyakorlatok


A jó vezetési és irányítási gyakorlatok létfontosságúak a folyamatosan változó üzleti környezet és a jövőbeli kihívások kezelésében, valamint szilárd alapját képezik a rugalmas, vertikálisan integrált üzleti modellünknek.

TOVÁBB
Integritás és átláthatóság

Integritás és átláthatóság


Tisztában vagyunk kötelességeinkkel és lehetőségeinkkel a felelős üzleti környezet megteremtésének érdekében. Sikeres üzleti történetünk alapját az integritás és a legmagasabb etikai normák iránti elkötelezettség képezi.

TOVÁBB

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

FEJLESZTÉSI STRATÉGIA

A Krka-csoport ötéves fejlesztési stratégiája a jövőbeni működésünk tervrajzaként szolgál.

TOVÁBB

FENNTARTHATÓSÁG

Csak akkor tekinthetjük magunkat sikeresnek, ha sikerünk pozitív hatással van a környezetre és a közösségre is

TOVÁBB

AZ EGÉSZSÉG SZÁMÍT

Szakértői tanácsaink célja az egészséges életmód fontosságának népszerűsítése és tudatosítása.

TOVÁBB