Működésünk középpontjában az egészség áll. Ez a küldetésünk, amelyet a kiváló minőségű és megfizethető termékek széles választékának kínálatával biztosítunk, melyek javítják az emberek életminőségét, és elősegítik egy felelősségteljes világ megteremtését.

A termékfejlesztéstől kezdve egészen azok használatáig a betegek és ügyfeleink elégedettségét tartjuk szem előtt. Vezérelvünk, hogy magas minőséget nyújtsunk mindenben, amit teszünk. Vertikálisan integrált üzleti modellünk segítségével felelősségteljesen és fenntartható módon biztosítjuk értékeinket minden partnerünk számára.

Üzleti döntéseinket és a jövőképünk megvalósítását célzó együttműködéseink módját az értékeink határozzák meg. Kiegyensúlyozott és fenntartható fejlődésre törekszünk, amely hozzájárul az egészségvédelemhez, a természeti környezet megőrzéséhez és a helyi közösségek fejlődéséhez.

Tapasztalataink, újításaink, az élővilág és a környezet megbecsülése lehetővé teszi számunkra, hogy reményt teremtsünk és bizalmat építsünk.

KÜLDETÉSÜNK


AZ EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT

Tudásunk és a legmodernebb technológiánk lehetővé teszi az emberek számára, hogy megőrizzék és javítsák egészségüket, valamint jobb életminőségben éljenek.

VÍZIÓNK


FOLYAMATOSAN ERŐSÍTJÜK A VILÁG EGYIK VEZETŐ GENERIKUS GYÓGYSZERGYÁRTÓ VÁLLALATAKÉNT BETÖLTÖTT POZÍCIÓNKAT.

Vállalaton belüli fejlesztéseink, a nemzetközi kapcsolataink, rugalmasságunk és hatékonyságunk biztosítják, hogy lendületes és innovatív generikus gyógyszergyártó vállalatként működjünk.

ÉRTÉKEK


Tudásunk, kompetenciáink, az innovációink,  jó munkamódszereink, valamint a kreativitásunk segítenek minket a gyors cselekvésben. Célunk, hogy elsők legyünk. Nemcsak az értékesítésben, hanem az új piaci lehetőségek felfedezésében is. Ennek érdekében hatékonyan csökkentettük a fejlesztési folyamataink hosszát, gyorsítottuk a regisztrációs dokumentációk megszerzését, és folyamatosan törekszünk a kiegyensúlyozott gyártásra és forgalmazásra. Gyors reagálásunk és alkalmazkodóképességünk segít a különböző marketing- és jogszabályi követelmények által támasztott akadályok kezelésében. Rugalmas megoldásokkal igazoljuk partnereink bizalmát.

Ügyelünk a jó kapcsolatok fenntartására. Tisztelettel fordulunk partnereink, vevőink, beszállítóink és mindenki más felé, akivel megosztjuk környezetünket. Csak a jó és őszinte interperszonális kapcsolatok tehetik lehetővé számunkra üzleti sikereink és küldetésünk összekapcsolását.

A legjobb eredmények elérésének egyetlen helyes módja, ha olyan légkörre törekszünk, amely elősegíti a kreativitást és leleményességet. Bátorítjuk munkatársainkat, hogy mutassák be és valósítsák is meg a jó ötleteiket. Arra ösztönözzük kollégáinkat, hogy új utakat keressenek az ügyfeleink elégedettségének eléréséhez. A ránk bízott feladatokat legjobb tudásunk szerint végezzük. Törekszünk rá, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, a lehető leghatékonyabbak és leggyorsabbak legyünk.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

FEJLESZTÉSI STRATÉGIA

A Krka-csoport ötéves fejlesztési stratégiája a jövőbeni működésünk tervrajzaként szolgál.

Tovább

FENNTARTHATÓSÁG

Csak akkor tekinthetjük magunkat sikeresnek, ha sikerünk pozitív hatással van a környezetre és a közösségre is.

Tovább

IRÁNYÍTÁSPOLITIKA

Üzleti történetünk alapját az integritás és a legmagasabb etikai normák iránti elkötelezettség képezi.

Tovább