Jelentkezését a Karrier weboldalunkon nyújthatja be. Az összes nyitott álláshelyet ezen az oldalon tesszük közzé.

Amennyiben az Ön végzettségének és munkatapasztalatának nem felel meg egyetlen aktuális nyitott pozíciónk sem, töltse fel önéletrajzát a teljes munkaidős vagy diák álláskeresők számára létrehozott általános adatbázisunkba. Ha egy meghirdetett álláshelyre szeretne jelentkezni, kövesse a weboldalon található utasításokat.

A weboldalon létrehozhatja saját felhasználói profilját, hogy jobban áttekinthesse a pályázatok állapotát. Ha bejelentkezett a profiljába, frissítheti önéletrajzát, hozzáadhatja fényképét (portré tájolásban), és áttekintheti korábbi pályázatait.

A felvételi eljárás mindkét fél számára lehetőséget nyújt arra, hogy megismerjék egymást.

1. Az álláspályázatok áttekintése

2. A HR beszélgetést folytat a kritériumainknak megfelelő pályázókkal.

3. Személyiségtesztek és kérdőívek kitöltése.

4. Beszélgetések a szűkített listára került jelöltekkel.

5. A kiválasztott jelölt felvétele, valamint a nem kiválasztottaknak küldött értesítés.

Önéletrajzát a jelentkezési folyamat során nyújthatja be. Az önéletrajznak tükröznie kell munkatapasztalatát, kompetenciáit, készségeit és érdeklődési körét. Olvassa el figyelmesen a nyitott álláshely követelményeit, és emelje ki azokat a szakterületeket, amelyek a legjobban megfelelnek a követelményeknek. A kísérőlevél tökéletes alkalom arra, hogy tudassa velünk, miért érdekli Önt az pozíció, és miért gondolja, hogy Ön a megfelelő személy a csapatunkba.

A pályázat beadása után visszaigazolást kap arról, hogy a pályázatát sikeresen elküldte. Ha Ön a megfelelő jelölt a számunkra, HR osztályunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

Miért érdemes a Krkánál dolgozni?

Törekszünk rá, hogy olyan környezetet alakítsunk ki, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és az élethosszig tartó tanulásra épül.

TOVÁBB

Nemzetközi jelenlét

Termékeink világszerte elérhetők.

TOVÁBB

MINŐSÉG

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, mely minden tevékenységünk alapvető részét képezi.

TOVÁBB