Kiváló minőségű, innovatív, generikus, vényköteles gyógyszereket, vény nélkül kapható termékeket és állatgyógyászati készítményeket gyártunk. Portfóliónkat a Terme Krka gyógyfürdő és turisztikai szolgáltatásai egészítik ki.

Kiemelt termékeink a saját márkáink alatt forgalmazott vényköteles generikus gyógyszerek.

A vényköteles gyógyszerek értékesítése a teljes értékesítés több mint 80%-a

      Vény nélkül kapható termékek,10.7
Állategészségügyi termékek,5.4
Vényköteles gyógyszerek,81.4
Gyógyfürdők és turisztikai szolgáltatások,2.5
    

A vényköteles gyógyszerek értékesítése a teljes értékesítés több mint 80%-a

GYÓGYSZERIPARI TERMÉKEK KORUNK LEGGYAKORIBB BETEGSÉGEI ELLEN

A társadalmi fejlődés tükröződik a gyógyszerek és az egészségügyi ellátásra vonatkozó igényekben is, ezért fő termékeinket a korunk leggyakoribb betegségei ellen felírt gyógyszerek alkotják. A fő hangsúlyt a szív- és érrendszeri betegségek, a központi idegrendszer, az emésztőrendszer és az anyagcsere betegségeinek kezelésére szolgáló gyógyszerekre helyezzük.

A fejlesztési fázisokban alkalmazott új, kifinomult megközelítések és módszerek lehetővé teszik számunkra, hogy komplex gyógyszereket fejlesszünk ki és tegyük őket elsőszámúvá. Innovatív eljárásainknak köszönhetően termékeink a legfejlettebbek, megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak és elérhető áron kaphatók.

Termékeink több mint 90%-át Szlovénián kívüli piacokon értékesítjük.

      Szlovén régió,6.0
Délkelet-európai régió,13.1
Kelet-európai régió,36.5
Közép-európai régió,21.3
Nyugat-európai régió,19.2
Tengerentúli piacok régiója,3.9
    

Termékeink több mint 90%-át Szlovénián kívüli piacokon értékesítjük.

Mi vagyunk a vezető gyógyszergyártó a szlovén régióban, amely a hazai piacunk.

A Közép-európai régióban Lengyelország a vezető kulcsfontosságú piacunk, amelyet a Cseh Köztársaság, Magyarország és Szlovákia legfontosabb piacai, valamint Litvánia, Lettország és Észtország egyéb piacai követnek.

A Kelet-európai régióban a kulcspiacunk az Orosz Föderáció, amelyet Ukrajna követ. A régió egyéb piacai Üzbegisztán, Kazahsztán, Fehéroroszország, Moldova, Mongólia, Azerbajdzsán, Grúzia, Örményország, Kirgizisztán, Tádzsikisztán és Türkmenisztán.

A délkelet-európai régióban Románia a legnagyobb kulcspiacunk, amelyet Horvátország követ. A régió további piacai Szerbia, Bulgária, Észak-Macedónia, Bosznia és Hercegovina, Koszovó, Albánia, Montenegró és legutóbb Görögország.

A nyugat-európai régióban Németország a legnagyobb piacunk. Ezt követi Skandinávia, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Portugália, az Egyesült Királyság, a Benelux államok, Írország és Ausztria.

A tengerentúli piacokon a Krka termékei a Közel-Keleten Iránban, Irakban, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben, Jemenben és Libanonban kaphatók. A Távol-Keleten termékeink Kínában, Vietnamban, Malajziában, Szingapúrban, Hongkongban és a Fülöp-szigeteken érhetők el. Afrikában termékeink Dél-Afrikában, Ghánában, Líbiában és Szudánban kaphatók. Közép-Amerika egyes országaiban is jelen vagyunk.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

TERMÉKEK

Biztonságos és hatékony kezelést biztosítunk kiváló minőségű termékekkel.

Tovább

EREDMÉNYEINK

Fejlesztésorientált gondolkodásmódunk számos innovatív megoldást és eredményt eredményez.

Tovább

TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA

A Krka gyógyszereibe vetett bizalom a fejlesztő laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik.

Tovább