Nemzetközi gyógyszeripari csoport vagyunk, amely az anyavállalaton kívül a világ 45 országában leányvállalatok és képviseleti irodák formájában van jelen, ahol munkatársaink 45%-a dolgozik.

Értékesítéseink 94%-át a nemzetközi piacok adják. A Krka termékek a világ több mint 70 országának patikapolcain megtalálhatók – Lisszabontól Vlagyivosztokig, az Északi-foktól a Jóreménység-fokáig.

Kiterjedt üzleti hálózat
45+
leányvállalat és képviseleti iroda
45%
munkatársaink közül Szlovénián kívül dolgozik
94%
az értékesítésünkből a nemzetközi piacokon realizálódik

MEGBÍZHATÓ TERMÉKELLÁTÁS A PIACOKON

A Krka gyógyszeripari termékeibe vetett bizalom a laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik. A Szlovéniában, az Orosz Föderációban, Lengyelországban, Horvátországban és Németországban, valamint Kínában hosszú távon bérelt kapacitásainkban a szigorú európai szabványoknak megfelelően folyik a termelés.

A termék életciklusának valamennyi szakaszának ellenőrzése lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyabban és eredményesebben alkalmazkodjunk az egyes piaci kihívásokhoz. A digitalizáció és a nagymértékben automatizált, számítógépes vezérlésű gyártási koncepció garantálja termékeink folyamatos, magas minőségét. A gyártási eljárások folyamatos fejlesztése és a hatékony forgalmazás biztosítja, hogy termékeink gyorsan és megbízhatóan eljussanak a piacokra, és így világszerte megfizethetővé váljanak.

MARKETING ÉRTÉKESÍTÉSI HÁLÓZAT

Rendelkezünk a szükséges kompetenciával, munkamorállal, kreativitással, innovációval és találékonysággal. Egyértelmű stratégiával és az üzleti folyamatok teljes felügyeletével haladunk előre, a fejlesztéstől a gyártásig, a marketingen és az értékesítésen át. Együttműködünk orvosokkal, gyógyszerészekkel és más egészségügyi szakemberekkel. Több ezer egészségügyi képviselőnk áll rendelkezésre, akik bármikor naprakész információkkal szolgálnak termékeinkről, valamint a legújabb szakmai fejlesztésekkel és kezelési lehetőségekkel kapcsolatban. Ez biztos alapot nyújt ahhoz, hogy megbízható döntéseket hozhassanak a betegeik számára legelőnyösebb kezelési lehetőségek keresése során.

ON16SI-mednarodna-prisotnost-Krka-prodajnica-e1650614051659_c1640x920

VILÁGSZERTE HOZZÁFÉRÉST BIZTOSÍTUNK A BETEGEK SZÁMÁRA A GYÓGYSZEREKHEZ

A generikus gyógyszerek egyik vezető szállítója vagyunk Nyugat-, Kelet-, Közép- és Délkelet-Európa piacain, és jelenlétünket a tengerentúli piacokon – elsősorban a Közel- és Távol-Keleten, Afrikában, Közép-Amerikában és Kínában – is bővítjük.

Szlovéniában mi vagyunk a vezető gyártók a generikus vállalatok között. A Szlovéniában eladott gyógyszerek közül minden ötödiket a Krka gyártotta.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

RÓLUNK

Folyamatosan erősítjük a világ egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként betöltött pozíciónkat.

TOVÁBB

TERMÉKEK

Biztonságos és hatékony kezelést biztosítunk kiváló minőségű termékekkel.

TOVÁBB

TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA

A Krka gyógyszereibe vetett bizalom a fejlesztő laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik.

TOVÁBB