A Krka a minőség szinonimájává vált, hiszen a minőség termékeink fejlesztésének és gyártásának az alapja. A minőség stratégiai fontosságú, és olyan dolog, amely versenyelőnyt biztosít számunkra.

A minőség a termékeink minden aspektusába beépül, azok teljes életciklusa alatt.

A legmagasabb minőségű termékek a Krka minden alkalmazottja számára elsődleges fontosságúak. Gondosan figyelemmel kísérjük a termékek teljes életciklusát – a kifejlesztésüktől kezdve a forgalomba hozatalukig és a szavatossági idejükig.

Az elemzések a minőségbiztosítás lényeges részét képezik. Ezeket a legmodernebb laboratóriumokban végezzük. Minden nyersanyagot és készterméket ellenőrzünk, a Krkában gyártottakat és a partnereink által szállítottakat egyaránt. Folyamatosan optimalizáljuk a munkafolyamatokat és növeljük a laboratóriumi kapacitásokat, hogy termékeinket időben a piacra tudjuk szállítani.

A nyersanyagok gondos kiválasztása

A minőségbiztosítási rendszert már a késztermékek előállításához használt nyersanyagok (hatóanyagok, segédanyagok, csomagolóanyagok) ellenőrzésénél alkalmazzák. Auditáljuk beszállítóinkat és felmérjük a kockázatokat. A nyersanyagokat ellenőrző laboratóriumokban vizsgáljuk, és a felelős személyek értékelik minőségüket, és jóváhagyják a gyártásban való felhasználásukat.

Mikroszkóp alatti termelés

Az API-k és a kész gyógyszeripari termékek gyártása az előírt eljárásoknak megfelelően történik, amelyeket szigorúan betartanak. Minden termelőberendezésünk és berendezésünk megfelelően képzett, személyzetünk pedig magasan képzett. Szorosan figyelemmel kísérjük minden egyes terméktétel gyártását, és felülvizsgáljuk az összes vonatkozó gyártási és analitikai dokumentumot. Ennek alapján meg tudjuk erősíteni, hogy termékeink az előírt eljárásoknak és a helyes gyakorlatra vonatkozó iránymutatásoknak megfelelően készülnek, és megfelelnek a forgalomba hozatali engedély követelményeinek.

Értékelés a termék forgalomba hozatala előtt

Minden gyártott terméktételt a helyes gyártási gyakorlat és a nyilvántartási követelmények előírásainak megfelelően értékelnek. Az egyes tételek forgalomba hozatalát képzett személyek (QP-k) értékelik. Értékelésük figyelembe veszi azon országok törvényeit, ahol termékeinket forgalmazzuk. Ha a termékminőséget megerősítik, a raktárkészleteket felszabadítják, és a termékeket előkészítik a nagykereskedőkhöz vagy a vásárlókhoz történő szállításra.

A visszajelzéstől a fejlesztésekig

Nyomon követjük a piacaink visszajelzéseit és a termékeink biztonságosságát a mindennapi használat során, és minőségüket a teljes eltarthatósági idő alatt ellenőrizzük. Mindig a betegeink állnak az első helyen, kezdve az igényeik elemzésétől a termékeink kifejlesztése során, egészen a használatuk megkezdésekor szerzett tapasztalataik nyomon követéséig. Ez a módja annak, hogy megőrizzük a bizalmukat, mivel továbbra is a világ egyik vezető generikus gyártója vagyunk. A termékbiztonságról és a minőségről való gondoskodás sosem ér véget.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA

A legmodernebb technológiával biztosítjuk gyógyszereink magas minőségét, biztonságosságát és hatékonyságát.

TOVÁBB

TERMÉKEK

Biztonságos és hatékony kezelést biztosítunk kiváló minőségű termékekkel.

TOVÁBB

FENNTARTHATÓSÁG

Csak akkor tekinthetjük magunkat sikeresnek, ha sikerünk pozitív hatással van a környezetre és a közösségre is.

TOVÁBB