Orvosokkal, gyógyszerészekkel és egészségügyi szakemberekkel dolgozunk együtt a világ minden táján. Azért vagyunk itt, hogy a leggyakoribb betegségek kezelésére szolgáló termékekkel lássuk el Önt, és megosszuk Önnel tudásunkat és szakértői tanácsainkat. Gyógyszereink legnagyobb előnye a minőség, a biztonság és a bizonyított klinikai hatékonyság. Gyógyszereinket mi magunk fejlesztjük, teszteljük, gyártjuk és forgalmazzuk, így világszerte egyenlő esélyt biztosítunk a betegek számára a kezeléshez. Megbízható európai partner vagyunk.

Klinično preizkušeno

KLINIKAILAG IGAZOLT


Azon kevés generikus gyógyszergyártó cég közé tartozunk, amelyek a forgalomba hozatalt követő klinikai vizsgálatok széles körét támogatják, a forgalomba hozatali engedély megszerzéséhez szükséges vizsgálatokon kívül. Ez objektív értékelést biztosít a gyógyszerek hatékonyságáról és biztonságosságáról, valamint átfogó betekintést nyújt magáról a kezelésről, ami viszont lehetővé teszi a betegek problémáinak hatékonyabb kezelését.

Tovább
Znanost in tehnologija

TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA


A Krka gyógyszereibe vetett bizalom a fejlesztő laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik. A minőséget olyan értéknek tekintjük, amelyre a Krka minden munkatársa minden lépésnél törekszik, mert csak a legjobb elég jó az Ön betegei számára. Az Öntől kapott visszajelzések azt bizonyítják, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat világszerte elismerik a legmagasabb minőségi színvonaluk miatt.

Tovább
MINŐSÉG

MINŐSÉG


Számunkra a minőség olyan érték, amely minden munkatársunk számára elsődleges.

Tovább

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

RÓLUNK

Folyamatosan erősítjük a világ egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként elfoglalt pozíciónkat.

Tovább

NEMZETKÖZI JELENLÉT

Termékeink világszerte elérhetők.

Tovább

Társadalmi felelősségvállalás

Támogatjuk az egészséggel és az életminőséggel kapcsolatos projekteket.

Tovább