Információtechnológia

Fejlesztik, bevezetik és biztosítják a vállalat üzleti, termelési és infrastrukturális folyamatait támogató információs rendszerek zavartalan működését.

Z26SI-zaposlitev-podrocja-dela-informacijska-tehnologija-Krka-zaposlitev-it-c1640x920-M21

Karbantartják a szoftvereket és hardvereket, kezelik a szerverrendszereket, hálózatokat és adatbázisokat, biztosítják az adatokat, és segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Biztosítják a bevezetett információs megoldások magas szintű rendelkezésre állását és információbiztonságát.

A legmodernebb technológiát használják a jelenlegi rendszerek korszerűsítésére és optimalizálására, amikor informatikai támogatást nyújtanak az üzleti tevékenységekhez. Ez garantálja a K+F, a gyártás, a minőségellenőrzés és más területek valamennyi folyamatának zökkenőmentes működését.

ALEGMODERNEBB 4.0 TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOKAT ÉPÍTJÜK BE GYÓGYSZERGYÁRTÁSUNKBA.

A termelési folyamatokban általában automatizálást, digitalizálást, mesterséges intelligenciát és robotokat, valamint nagy mennyiségű adatot használunk a döntéshozatal elemzéséhez, a folyamatok optimalizálásához és a jövőbeli események előrejelzéséhez.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

MIÉRT ÉRDEMES A KRKÁNÁL DOLGOZNI?

Egymás mellett állunk, hogy olyan környezetet teremtsünk, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és az élethosszig tartó tanulásra épül.

Tovább

CSATLAKOZZON HOZZÁNK!

Aktuális állásajánlataink

Tovább

LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA

A legmodernebb technológiával biztosítjuk gyógyszereink magas minőségét, biztonságosságát és hatékonyságát.

Tovább