Klinikailag tesztelt gyógyszereket gyártunk. A bioekvivalencia-vizsgálatok lényeges mérföldkövek a kutatás-fejlesztés során létrehozott prototípusoktól a gyógykezelésre alkalmas gyógyszerekig vezető úton.

A hatóanyagok vérszintjének mérésével ezek a vizsgálatok megerősítik a Krka gyógyszerkészítményeinek bioekvivalenciáját a referencia-gyógyszerkészítményekkel, így bizonyítva azok összehasonlítható hatékonyságát és biztonságosságát. A legmodernebb, automatizált bioanalitikai laboratóriumainkban alkalmazott módszerek még a legalacsonyabb hatóanyag-koncentrációkat is képesek kimutatni. Bevezettük a kevésbé invazív, modern mikromintavételi technikákat.

Ezen eredmények alapján szerezzük meg gyógyszereink forgalombahozatali engedélyét.

A Krka egyike azon kevés generikus gyógyszergyártó cégeknek, amelyek az engedélyezés utáni klinikai vizsgálatokat végeznek. Ezek a vizsgálatok értékes betekintést nyújtanak a teljes kezelésbe – a betegség diagnózisától kezdve a gyógyszer és az adagolás helyes megválasztásán át a termékeink hatékonyságáig.

Klinikai vizsgálatok

Bizonyított biztonság, minőség és hatékonyság
150+
klinikai vizsgálat
350,000+
beteg
27
ország

A Krka által támogatott klinikai vizsgálatok jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy az egészségügyi szakemberek helyes és megbízható döntéseket hozzanak a mindennapi betegellátás során, valamint a kezelés sikeréhez és az orvosi fejlesztésekhez.

A Krka gyógyszereivel végzett klinikai vizsgálatok alapját magas etikai normák, érvényes irányelvek és előírások képezik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az egészségügyi szakemberek és a szabályozó hatóságok számára további adatokat szolgáltassunk a gyógyszereinkről, és jobban megértsük a valós klinikai gyakorlatot.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

NEMZETKÖZI JELENLÉT

Termékeink világszerte elérhetők.

TOVÁBB

TERÁPIÁS TERÜLETEK

Tudjon meg többet a legfontosabb terápiás területeinkről.

TOVÁBB

TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA

A Krka gyógyszereibe vetett bizalom a fejlesztő laboratóriumainkban és a gyártóüzemekben kezdődik.

TOVÁBB