A gondosan megtervezett gyártási folyamatok, valamint a mindennapi társadalmi és környezeti felelősségvállalásunk biztosítja a Krka termékek minőségét, biztonságát és hatékonyságát.

Mindig igyekszünk fejlődni

A fejlesztéseket a betegek érdekeinek figyelembevételével végezzük. Folyamatosan bővítjük portfóliónkat a leggyakoribb betegségek kezelésére szolgáló termékekkel. Növeljük a beruházásokat, korszerű munkarendszereket vezetünk be és megfelelő ellenőrzési módszereket alkalmazunk. A környezet, a munkavállalók egészségének és biztonságának, az információk és az adatok sértetlenségének védelme mindig a gondolkodásunk előterében áll..

Elkötelezettek vagyunk az üzletmenet folytonossága mellett, mert ez segít abban, hogy termékeinket világszerte elérhetővé tegyük a betegek számára. Gyorsan alkalmazkodunk a piaci igényekhez. Folyamatosan alkalmazkodunk az üzleti partnereink, a szabályozó hatóságok, az orvosok, a gyógyszerészek és a betegek igényeihez és elvárásaihoz.

Szabálykövetők és felelősségteljesek vagyunk

Csakis a legjobb felel meg ha a betegeink egészségéről van szó, ezért a termékminőség a legfontosabb számunkra. Követjük a gyógyszeripar és az orvostudomány új fejlesztéseit, és betartjuk a törvényeket. Rendszeresen ellenőrizzük termékeink megfelelőségét.

A magas minőség a helyes gyártási gyakorlaton (GMP) alapul. Más jó gyakorlatokat is betartunk: jó tárolási gyakorlat, jó forgalmazási gyakorlat, jó laboratóriumi gyakorlat, jó klinikai gyakorlat és jó farmakovigilanciai gyakorlat.

Biztosítjuk, hogy a folyamatok és termékek megfeleljenek a követelményeknek, és rendszeresen megújítjuk a kulcsfontosságú tanúsítványokat:

  • Jó gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítvány
  • Jó laboratóriumi gyakorlat (GLP) tanúsítvány
  • Jó forgalmazási gyakorlat (GDP) tanúsítvány
  • HACCP
  • ISO (9001, 14001, 27001, 45001)
  • Felelős gondoskodás program

A folyamatok és termékek megfelelősége és folyamatos fejlesztése a Krka-csoport minden tevékenységében a fejlődés motorja, és segít minket küldetésünk – az egészséges életért – megvalósításában.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA

A legmodernebb technológiával biztosítjuk gyógyszereink magas minőségét, biztonságosságát és hatékonyságát.

TOVÁBB

TERMÉKEK

Biztonságos és hatékony kezelést biztosítunk kiváló minőségű termékekkel.

TOVÁBB

FENNTARTHATÓSÁG

Csak akkor tekinthetjük magunkat sikeresnek, ha sikerünk pozitív hatással van a környezetre és a közösségre is.

TOVÁBB