Hatóanyagok fejlesztése és gyártása

Razvoj in proizvodnja zdravilnih učinkovin

Különös figyelmet fordítunk a gyógyszereinkben használt hatóanyagokra. Az aktív hatóanyagokat nagyrészt mi magunk fejlesztjük és állítjuk elő. Ez a folyamat magában foglalja a szintéziseljárások fejlesztését, a technológiák optimalizálását és a gyártási léptékre való átállítást. A gyártási műveletek, az aktív hatóanyagok biztonságának és minőségének felügyelete rendkívül fontos számunkra. Ez csökkenti a külső beszállítóktól való függőségünket.

Hatóanyagaink szintézise rendkívül összetett reakcióban zajlik. Minden egyes szakasz szigorú ellenőrzés alatt áll. Az aktív hatóanyag optimális reakciókörülmények között, két vagy több anyag (kémiai vegyületek, köztitermékek) kémiai átalakításával jön létre. Innovatív szabadalmi megoldásokat alkalmazunk.

Saját szintézis- és tisztítási eljárásokat  alkalmazunk, hogy hatóanyagaink ultratiszták legyenek. A legérzékenyebb analitikai módszerek alkalmazásával biztosítjuk a kritikus szennyeződések hiányát és a legmagasabb minőségi szabványoknak való megfelelést.

A mi eljárásainkkal előállított aktív hatóanyagok

magas színvonalúak, biztonságosak és hatékonyak. Mindezt a kémiai szintézis valamint az előállítási folyamatok ellenőrzése során nyert adatok alapján garantáljuk.

Különböző analitikai módszerekkel értékeljük az egyes tényezők hatását a kémiai reakciókra. Ezek kulcsszerepet játszanak a kémiai szintézisek fejlesztésében és a folyamatok nagyobb léptékre való átvitelében. Ezen adatok alapján határozzuk meg a gyártásközi kémiai szintézis folyamaton belüli ellenőrzését.

A Krka hatóanyagait a zászlóshajó termékeinkben készítményeinkben használjuk fel, amelyek közé tartoznak a valsartán, perindopril, lozartán, atorvastatin, eszomeprazol, pantoprazol, és klopidogrél tartalmú gyógyszerek.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

BEFEKTETŐK

Ez egy egyablakos információforrás a Krka részvényekről és osztalékokról, valamint válaszok a gyakran feltett kérdésekre.

TOVÁBB

RóLUNK

Folyamatosan erősítjük a világ egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként elfoglalt pozíciónkat.

TOVÁBB

FOGLALKOZTATÁS

Együtt dolgozunk azért, hogy olyan környezetet alakítsunk ki, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre, az élethosszig tartó tanulásra és a munkánkkal kapcsolatos felelősségteljes hozzáállásra épül.

TOVÁBB