Munkaterületek

A Krkánál különböző területek szakértőit keressük. A legfontosabb szakmák, amelyeket keresünk: gyógyszerészek, vegyészek, orvosok, állatorvosok, informatikusok, közgazdászok. A munkánk széleskörű – nézze meg, mit gondolnak erről a Krka munkatársai.

MARKETING

MARKETING


A marketingosztály és kiterjedt marketing- és értékesítési hálózatunk Szlovéniában és külföldön előkészíti, irányítja és végrehajtja a Krka marketingtevékenységeit. Ezzel hozzájárulunk a Krka márkáinak megalapozásához.

TOVÁBB
ÉRTÉKESÍTÉS

ÉRTÉKESÍTÉS


Az értékesítési osztály gondoskodik a termékek forgalmazásáról, biztosítva a piaci keresleten alapuló optimális értékesítési teljesítményt.

TOVÁBB
VÁLLALATI TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT

VÁLLALATI TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT


A vállalati teljesítménymenedzsment felelős a Krka-csoport működéséért a számvitel, a pénzügyi ellenőrzés, az üzleti információk és az üzleti informatika fejlesztése terén.

TOVÁBB
SZABÁLYOZÁSI ÜGYEK ÉS FARMAKOVIGILANCIA

SZABÁLYOZÁSI ÜGYEK ÉS FARMAKOVIGILANCIA


Az új termékekkel foglalkozó részleg felügyeli a projekteket az új termék kifejlesztésétől a forgalomba hozatali engedélyezésen át a piaci bevezetésig, biztosítva, hogy a Krka termékei versenyképes pozíciót élvezzenek a piacon.

TOVÁBB
MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS


Végrehajtjuk, fenntartjuk és felügyeljük a minőségirányítási rendszert és annak megfelelését a gyógyszerekre vonatkozó hatályos jogszabályoknak Szlovéniában, az EU tagállamaiban és minden más olyan országban, ahol a Krka forgalmazza termékeit.

TOVÁBB
KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS


A természettudományokhoz és a mérnöki tudományokhoz kapcsolódó több mint 30 különböző terület 1700 szakértője gondoskodik arról, hogy a Krka termékei a legmagasabb minőségűek, biztonságosak és hatékonyak legyenek.

TOVÁBB
LOGISZTIKA

LOGISZTIKA


Az ellátási lánc részlegében végzett munka multidiszciplináris megközelítést igényel, valamint a termelési folyamatok és a nemzetközi környezet megértését, amelyben a beszállítók és a gyártók működnek.

TOVÁBB
INFORMATIKA

INFORMATIKA


Részt vesznek a vállalat üzleti, termelési és infrastrukturális folyamatait támogató információs rendszerek fejlesztésében, bevezetésében és működtetésében.

TOVÁBB

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

MIÉRT ÉRDEMES A KRKÁNÁL DOLGOZNI?

Törekszünk rá, hogy olyan környezetet alakítsunk ki, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és az élethosszig tartó tanulásra épül.

TOVÁBB

CSATLAKOZZON HOZZÁNK

Aktuális állásajánlatok.

TOVÁBB

FENNTARTHATÓSÁG

Csak akkor tekinthetjük magunkat sikeresnek, ha sikerünk pozitív hatással van a környezetre és a közösségre is.

TOVÁBB