Késztermékek előállítása

A piaci igényeknek megfelelő, minőségi gyógyszereket állítunk elő. E cél elérése érdekében gyorsan reagálunk a változó piaci igényekre, és folyamatosan fejlesztjük a gyártási folyamatokat a Krka-csoport valamennyi leányvállalatában és egyéb szerződéses gyártóhelyeken.

Fejlett technológiai eljárásokat vezetünk be a késztermékek előállítására vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés érdekében. Növeljük termelési kapacitásainkat és javítjuk a Krka-csoport folyamatainak költséghatékonyságát.

A KRKA GYÓGYSZEREK ELŐÁLLÍTÁSA

a legmodernebb Szlovéniában és világszerte található gyártóüzemekben történik.

Kilenc szlovéniai gyártóüzemben, négy külföldi gyártóüzemben és a világ egyéb szerződéses gyártási helyszínein mintegy 3000 alkalmazott állít elő minőségi, biztonságos és hatékony gyógyszereket.

A Krka-csoportban rendelkezésre álló erőforrások optimális felhasználása lehetővé teszi számunkra, hogy több milliárd terméket állítsunk elő a modern kezelésekben használt összes szilárd gyógyszerformában. Félig szilárd, folyékony és steril adagolási formákat is gyártunk.

ÉVENTE TÖBB MINT 16 MILLIÁRD TABLETTÁT ÉS KAPSZULÁT GYÁRTUNK.

3.80 2002 5.90 2005 7.90 2008 9.70 2011 12.00 2014 13.90 2017 16.20 2021 16.80 2022

* Tabletták és kapszulák gyártása milliárd darabban.

Termelési kapacitásaink rendszeres növelésével és rendszereink korszerűsítésével garantáljuk gyártási folyamataink magas minőségét és költséghatékonyságát.

Különös figyelmet fordítunk a digitalizációra. Bevezettük az elektronikus tervezést, a gyártási dokumentációt és a kapcsolódó automatizálást, valamint a papírmentes működést. A digitalizáció és a robotizáció lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és megfelelően reagáljunk a piaci igényekre. Bevezettük a termékek nyomon követhetőségi rendszerét és a hamisított gyógyszerek legális ellátási láncba való bekerülését megakadályozó rendszert (az EU-ban, az Orosz Föderációban és más piacokon alkalmazott úgynevezett hamisított gyógyszerekről szóló irányelvvel összhangban). Emellett követjük a csomagolóanyagokra vonatkozó speciális követelményeket, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy naponta több mint 70 piac várja késztermékeinket, amelyek esetében mind a csomagolás nyelvét, mind a tartalmat az egyedi követelményekhez igazítottuk.

Folyamataink lényeges részét a NOTOL 2 gyártóüzemben végezzük, amely 2015-ben kezdte meg működését. 2018-ban a Krka-t Szlovénia legjobb gyártó vállalatának nyilvánították és átadták az Év Gyára díjat, a NOTOL 2-t pedig a legmodernebb, magas szintű digitalizációt, automatizálást és robotizálást alkalmazó, modern számítógépes rendszerekkel támogatott, korszerű gyártóüzemként ismerték el. 2022-ben a Krka-csoport termékeinek több mint egyharmadát a NOTOL 2-ben gyártották.

A Szlovénián kívüli országokban lévő gyártóüzemek létfontosságúak, mivel lehetővé teszik termékeink szállítását a kulcsfontosságú piacokra. Az összes ilyen gyártóüzem és elosztóközpont új gyártógépekkel van felszerelve. Ez tovább erősítette a helyi gyártóként elfoglalt pozíciónkat.

Kiváló minőségű termékeket biztosítunk, gondoskodunk a munkavállalók biztonságáról, valamint gyorsan és rugalmasan működünk. Széles termékválasztékkal rendelkezünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan alkalmazkodjunk a piaci igényekhez.

Folytassa a böngészést

Multiparty banner 1

INFORMÁCIÓK MEGOSZTÁSA

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a Krka részvények árfolyamának alakulásáról a ljubljanai tőzsdén.

TOVÁBB

RÓLUNK

Folyamatosan erősítjük a világ egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként elfoglalt pozíciónkat.

TOVÁBB

FOGLALKOZTATÁS

Támogatjuk, hogy olyan környezetet alakítsunk ki, amely a kölcsönös bizalomra, tiszteletre, együttműködésre, az élethosszig tartó tanulásra és a munkánkkal kapcsolatos felelősségteljes hozzáállásra épül.

TOVÁBB