Munkavállalók képzése

Nincs kétség afelől, hogy a cégek számára a sikeres jövőt a megfelelő munkaerő biztosítja. 2019. március hónap végén a Krka cégcsoportnál 11.370 fő állt alkalmazásban.

A tudás, a tapasztalat és a dolgozók motiválása kiemelkedő fontosságú a Krka növekedése szempontjából. Ennek megfelelően gondosan tervezzük az új alkalmazottak felvételét, betanítását valamint a személyes és szakmai fejlődésüket. Keményen dolgozunk azon is, hogy olyan munkahelyet teremtsünk, ahol a munka követelmények és eredmények egyesülnek a munkával való elégedettséggel és az interperszonális kapcsolatokkal.

Figyelemmel kísérjük az egyéni fejlődést a foglalkoztatás minden fázisában és arra próbáljuk motiválni a munkavállalókat, hogy mindenki a lehető legjobbat hozza ki magából. Minden munkavállaló számára fontos, hogy tisztában legyen az erősségeivel és lehetőségeivel, amik segítik őket a sikerhez vezető úton. Szakértő oktatóinknak fontos szerepe van a potenciális munkavállalóink széleskörű oktatásában és képzésében.

Ezáltal fenntartható és növelhető a professzionalizmus azokon a területeken, amelyek segítenek lépést tartani a gyógyszeripari fejlesztésekkel.