Kutatás és fejlesztés

Hozzáadott értékkel rendelkező generikus gyógyszereket fejlesztünk, amelyek saját márkaneveink alatt kerülnek forgalomba.

Kutatás és fejlesztés

A Krka versenyképességének megszilárdításában a kutatás és fejlesztés fontos szerepet játszik.

A Krka kutatási és fejlesztési politikájának célkitűzései: a gyógyszerek összetételének és hatáserősségeinek technológiai fejlesztése, a vényköteles-, vény nélkül kiadható-, és az állatgyógyászati termékek forgalomba hozatali engedélyéhez szükséges kutatási és fejlesztési vizsgálatok elvégzése. Munkavállalóink száma folyamatosan nő, korszerűsítjük épületeinket, berendezéseinket.

Termékeink választéka a kutatási és a fejlesztési munkánk eredményeként folyamatosan új gyógyszerekkel bővül, amelyeket az ismert hatóanyagokból, a legújabb technológiai és innovatív megoldásokkal állítunk elő. Generikus gyógyszereink a legtöbb esetben általunk fejleszett bioszintetikus és kémiai szintézissel előállított hatóanyagokat tartalmaznak.

A Krka -nál tiszteletben tartjuk mások szellemi tulajdonát és védjük a sajátunkat. Munkánk eredményét a kulcsfontosságú területeken szabadalmi bejelentésekkel védjük. Hozzáadott értéket képviselő termékeinket saját védjeggyel ellátott márkanevek alatt forgalmazzuk.