Küldetés, jövőkép, értékek

Küldetés, jövőkép, értékek

Küldetés

Az egészséges életért.

Alapvető célunk az egészséges, minőségi életvitel biztosítása. Széles termékválasztékunkkal – vényköteles-, vény nélkül kiadható gyógyszerek, állatgyógyászati készítmények - valamint az emberek és a környezet érdekeit is figyelembe vevő beruházásainkkal valósítjuk meg.

Jövőkép

Generikus gyógyszergyártó cégként folyamatosan erősítjük pozíciónkat.
Hosszú távú üzleti kapcsolataink megszilárdításával, termékválasztékunk bővítésével, a marketing és a termékellátás fejlesztésével érjük el céljainkat.

Értékek

Gyorsaság és rugalmasság

Tudásunk, az innovációra való képességünk, innovációnk és magas szintű termelékenységünk lehetővé teszi a piaci változásokra való gyors és rugalmas reagálást. Célunk, hogy elsők legyünk. Nem csak eladásban, hanem új piaci igények feltérképezésében is, amelyet a fejlesztési folyamatok felgyorsításával, az összehangolt termeléssel és elosztással tudunk megvalósítani.

Partnerkapcsolat és megbízhatóság

Bizalmon alapuló kapcsolatok kiépítésére törekszünk ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, és partnereinkkel. A jó és nyitott kapcsolatok segítik üzleti sikereink és céljaink elérését.

Kreativitás és hatékonyság

Dolgozóink kreativitása és motiválása a fejlődésre fontos ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el. Munkatársaink jó ötleteit, elképzeléseit támogatjuk. Együtt keresünk új utakat ügyfeleink elégedettsége érdekében.

Feladatainkat hatékonyan, a legjobb tudásunk szerint végezzük.