Beruházás

A Krka saját gyártású generikus gyógyszereinek fejlesztését elősegítik a világon jelenlevő termelő és elosztó bázisok folyamatos bővítése és a kutatásban végrehajtott beruházások.

Beruházás

Az elmúlt évtized legfontosabb megvalósult beruházása a tabletta gyártó részleg, a NOTOL befejezése volt. Az üzem zárt vertikális gyártási rendszerrel, magas fokú automatizáltsággal, és belső szállítással rendelkezik. Generikus gyógyszereink fejlesztése számos országban jelenlévő gyártó-forgalmazó központokon keresztül is megvalósul.

A Sinteza 4 üzem beruházás alapja a vertikálisan integrált termelési modell, amely az egész nyersanyag és késztermék fejlesztési folyamatot jellemzi. Az üzem az egyik legnagyobb Európában a maga nemében. A legújabb műszaki megoldásokkal, a GMP-vel és a legszigorúbb európai egészségügyi és biztonsági normákkal összhangban épült. Az új kémiai szintézis üzemeiben a Krka saját termékeihez állítja elő a hatóanyagokat teljes kontroll mellett.

A Krka a kutatás-fejlesztés eredményeit beépíti mind az alapanyag, mind a késztermékek gyártásába.Ez a befektetés realizálódik az egész cégcsoport eredményeiben.