A cég bemutatása

A cég bemutatása

A Krka a világ vezető generikus gyógyszergyártói közé tartozik. Már több, mint fél évszázada sikeresen dolgozunk stratégiai céljaink elérésén, követjük küldetésünket és tervezzük jövőnket.

Tevékenység

A Krka fő üzleti tevékenységei: vényköteles, vény nélkül kiadható gyógyszerek és állatgyógyászati készítmények gyártása és forgalmazása.

Piacok

Termékeinket több mint 70 országban értékesítjük. Üzleti stratégiánk részeként öt különböző régiót alakítottuk ki: Szlovénia, Közép-Európa, Dél-Kelet Európa, Kelet-Európa, Nyugat-Európa és a tengeren túli piacok.

Kutatás és fejlesztés

Innovatív, azaz hozzáadott értéket képviselő generikus gyógyszereket fejlesztünk. Gyógyszereink saját márkanév alatt kerülnek forgalomba.

Minőség

A Krka generikus gyógyszergyártóként biztonság és hatékonyság tekintetében a világ vezető gyógyszergyártó cégei között foglal helyet. A kiemelkedő minőség elérése és fenntartása minden dolgozó felelőssége.

Beruházás

A Krka generikus gyógyszereinek fejlesztését a kutatási és fejlesztési kapacitásba történő beruházással, illetve a világszerte jelen lévő saját termelő- és elosztó központjain keresztül valósítja meg.

Munkavállalók támogatása

Cégünk számára a tudás és a kreativitás kiemelkedő fontosságú. Munkatársainknak kiváló munkakörülményeket és fejlődési lehetőséget kínálunk.