11. 6. 2024

Krka Awards Day 2024

4 perc olvasási idő

A hagyományos Krka Awards Day cégünk legrangosabb eseménye, amely megmutatja, hogy munkatársaink világszerte – függetlenül attól, hogy milyen nyelven beszélnek, vagy melyik országban élnek – osztoznak a közös küldetésünkben és értékeinkben. Minden évben emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire fontosak a kollégáink, hiszen ők azok, akik képességeikkel, elkötelezettségükkel, odaadásukkal és szenvedélyükkel hozzájárulnak a vállalati kultúra építéséhez, valamint céljaink eléréséhez. Az idei esemény a Krka 70. évfordulója kapcsán még különlegesebb volt. Az Otočecben tartott központi ünnepségen azokat a munkatársainkat ünnepeltük, akik hűségükkel, elkötelezettségükkel, találékonyságukkal és eredményeikkel jelentősen hozzájárultak a Krka sikertörténetéhez. A jubileumukat ünneplő kollégák, a legjobb munkatársak és vezetők emlékplaketteket kaptak.

1

Jože Colarič, a Krka vezérigazgatója és igazgatótanácsának elnöke köszönetet mondott a dolgozóknak a Krka fejlődéséhez való hozzájárulásukért: “A Krka 70 nem csak az évekre vonatkozik. Erős gyökereinket, szilárd alapjainkat jelképezi. Mindazt, amik vagyunk és ahová tartunk. Ezek jelentik az alapot a mának és a holnapnak. Fontosnak tartom mindannyiukat, Önöket, akik a kutatás-fejlesztésben dolgoznak, akik az új termékekért és technológiákért, valamint a forgalomba hozatali engedélyek megszerzéséért dolgoznak. Önökkel és Önöknek köszönhetően tudjuk biztosítani a bevált termékek széles választékát, hogy azokat új termékekkel egészítsük ki, és új terápiás területekre lépjünk be. Önök azok, akik biztosítják a Krka termékek elérhetőségét, magas minőségét, megfelelő ellátását és hozzáférhetőségét. A Krka nagy előnye a jól kiépített marketing-értékesítési hálózatunk is. Ugyanez vonatkozik a teljes ellátási láncra, a mérnöki tevékenységre a műszaki szolgáltatásokkal, az informatikára, a vállalati teljesítménymenedzsmentre, a pénzügyre, a humán erőforrással foglalkozókra és a Krka minden más részlegére, amelyek biztosítják működésünk zökkenőmentes működését. Ne feledkezzünk meg a Terme Krka munkatársairól sem, akik gondoskodnak arról, hogy vendégeink a lehető legkényelmesebben érezzék magukat. Mindannyian lehetővé teszik, hogy küldetésünk körbejárja a világot, majd hazatérjen – jó üzleti kapcsolatok és eredmények formájában.“- nyilatkozta Colarič úr, majd köszönetet mondott a díjazottaknak az idei otočeci rendezvényen.

637 munkatársunk jubilál idén

A Krka munkaerő-állománya folyamatosan növekszik. Közel 13 000 alkalmazottunk alkotja vállalatunk szívét és lelkét, akik összesen 51 vállalatunknál és külföldi képviseletünkön dolgoznak. A leleményes és kreatív munkatársaink generációi cégünk 70 éves fennállása során a Krka növekedését mozdították elő, így segítve elő, hogy a Krka a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb generikus gyógyszeripari vállalatává válhasson. A Krka munkatársai jövőképükkel, szenvedélyükkel és elkötelezettségükkel sikertörténetet írtak, ami azóta is inspirál mindannyiunkat.

Idén a Krka Csoport 637 alkalmazottja jubilál, közülük 293-an 10, 114-en 20, 101-en 30, 48-an 35 és 81-en 40 éve dolgoznak a Krkánál. A szlovéniai munkatársainkon kívül emlékplakettet kaptak az ausztriai, azerbajdzsáni, fehéroroszországi, bosznia-hercegovinai, bolgár, csehországi, észt, finn, olasz, kazahsztáni, horvátországi, németországi, kazahsztáni, lettországi, litvániai, moldovai, mongol, montenegrói, lengyel, portugáliai, román, orosz, észak-macedóniai, szlovákiai, szerbiai, spanyol, észak-macedóniai, ukrán és üzbég kollégák is.

5

Legjobb munkavállalók és vezetők

Munkatársaink lojalitását és a pozitív légkört tovább erősítik az éves, úgynevezett “legjobb munkavállaló és legjobb vezető” választások – melyek célja, hogy megjutalmazzák azokat a kivételes munkavállalókat, akik inspirációt jelentenek mások számára. A márciusban közzétett pályázati felhívásra 763 javaslat érkezett – 598 a legjobb alkalmazottra és 165 a legjobb vezetőre. A különböző bizottságok ezután az egyes szervezeti egységek szintjén 51 legjobb kollégát és 18 legjobb vezetőt, a Krka-csoport szintjén pedig 10 legjobb munkatársat és 5 legjobb vezetőt választottak ki.

A 2023-as marketing díj nyertesei a legjobb munkatársak és a legjobb vezetők kiválasztásában is szerepet kaptak, köztük a 2 legjobb marketingvezetőt, 1 legjobb területi vezetőt, 1 legjobb belső trénert, 6 legjobb márkaigazgatót, 7 legjobb kerületi vezetőt, 1 legjobb marketingelemző munkatársat, 3 legjobb kulcspartner munkatársat és 50 legjobb egészségügyi képviselőt. Díjakat és elismeréseket kap 5 olyan munkatársunk is, aki a szabályozási ügyek területén kiemelkedő teljesítményt nyújtott.