23. 1. 2024

A kiválóság nem tett, hanem szokás

1 perc olvasási idő

Az idei szlovén üzleti kiválóság felmérésen -amelyet egy független külső ügynökség végzett- a Krka ismét magas pontszámot ért el a legfontosabb paraméterek tekintetében, így immár ötödik éve az 54 megkérdezett vállalat közül az első helyet szerezte meg mind az üzleti, mind a nagyközönség szerint. Ezzel megőrizte vezető pozícióját a szlovén vállalatok között.

laboratory

Ezek a magas pontszámok azt mutatják, hogy a vállalat megítélése az üzleti életben és a szlovéniai közvéleményben is minden szinten pozitív. Az elért kiválósági szint négy tényezőtől függ: a vállalat elismertségétől, teljesítményétől, hírnevétől és fenntarthatóságától. 2023-ban mind a négy tényező tekintetében jóval a szlovéniai átlag felett teljesítettünk, mely megerősíti, hogy az üzleti életben és a közvéleményben is a Krka-t egy nagyon ismert, sikeres, jó hírű és fenntarthatóságra törekvő vállalatnak tekintik.

Jože Colarič élen jár a menedzserek között

Az idei felmérésben a korábbi évekhez képest Jože Colarič, az igazgatótanács elnöke és vezérigazgatója még magasabb pontszámot ért el az elismertség tekintetében. Minden értékelt szegmensben nagyon jó eredményeket ért el, és mind az üzleti élet, mind a közvélemény körében a vezetők között az első helyen végzett. Elismertsége jelentős hatással van a vállalat jó hírnevére is.