18. 12. 2023

A legmagasabb minőségi és biztonsági szabványokat biztosítjuk

1 perc olvasási idő

A Krka termékei és szolgáltatásai a világ minden részén kiváló minőségűek. Termékeink és szolgáltatásaink színvonalát számos tanúsítvány igazolja. December 18-án a Szlovén Minőségügyi és Mérésügyi Intézettől (SIQ) különleges elismerő díjat vehetett át a Krka vezetősége a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványok betartásáért.

ensure-2

Az évek során olyan minőségirányítási rendszert hoztunk létre, amely megfelel a nemzetközi szabványok követelményeinek a gyógyszerkészítmények előállítása, a környezetgazdálkodás, a munkahelyi egészségvédelem és biztonság, az élelmiszer-biztonság, az információbiztonság kezelése és az orvostechnikai eszközök tekintetében. Mint Gregor Schoss, a SIQ ügyvezető igazgatója a díjátadó ünnepségen kifejtette, a Krka az egyik első olyan szervezet volt, amely a SIQ-tól ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítványt kapott és a minőség iránti elkötelezettségével sikeresen meg is tartotta azt.

Jože Colarič, a Krka igazgatótanácsának elnöke és vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a termékminőség, a biztonság és a hatékonyság, valamint az effektív minőségbiztosítási rendszer kulcsfontosságú a Krka üzleti sikeréhez.

A Krka és a SIQ 1993-ban kezdődött, hosszútávú együttműködése a sikeres minőségfejlesztés egyik építőköve. Az első, 1996-os ISO 9001-es tanúsítványunk megszerzése óta más, a gyógyszeriparban előírt szabványokat is teljesítettünk, melyek a jogszabályi előírásnak számító jógyakorlatok mellett egységes minőségbiztosítási rendszerünk részét képezik.